Grafisk design

Hemligheten till ett framgångsrikt företag är ett starkt varumärke, att bli igenkänd enbart från skymten av en logga. Designvalvet skapar unika logotyper för användning på visitkort, hemsidor, fakturor och övriga marknadsföringssyften. Det är en engångsinvestering som du kommer använda dagligen och profilen dina kunder kommer bemöta oftast.

En image… är inte bara ett varumärke, en design, en slogan eller en lätt ihågkommen bild. Det är en omsorgsfullt utformad personlighetsprofil av en individ, institution, företag, produkt eller tjänst. – Daniel Boorstin

Vi börjar alltid med att skapa en uppfattning om vad som passar just din verksamhet optimalt. Därefter skissar vi på ett par idéer som du sedan aktivt får chansen att påverka inför det högkvalitativa slutresultatet. Vi arbetar självklart alltid vidare tills du är fullt nöjd med din nya logga.

Vare sig du vill använda dig av en logotyp eller inte, är visitkort det äldsta och fortfarande det mest effektiva sättet att knyta kontakter. Det kan vara till ditt företag, din blogg eller varför inte helt enkelt dina personliga kontaktuppgifter?

Låt oss skräddarsy dina visitkort efter specifika önskemål som passar ditt ändamål. Vi trycker dem i högklassigt papper, med möjlighet att välja mellan olika slag och typer. Detsamma gäller även andra tryckobjekt, såsom affischer, broschyrer och kuvertetiketter.

*huvudbilden designad av Juanma Teixidó